Blogul r-kreativ

Pornind de la ideea ''recreeaza-te prin creatie...fii r-kreativ!'' am hotarat sa fac acest blog personal unde voi impartasi cu voi toate nebuniile ce-mi trec prin cap!

Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Atentie!

De astazi 1 mai 2010, blogul s-a mutat pe adresa www.chic-bebe.blogspot.com. Va asteptam cu drag! Noi promotii si oferte pentru ca ziua copilului sa fie plina de daruri.

Free blogger templates

joi, 8 octombrie 2009

          In cautarea unui aspect interesant pentru pagina de blog am gasit cateva template-uri foarte faine.Si culmea...sunt free.Asa ca va impartasesc doar cateva din adresele rasfoite in ideea ca poate va vor fi utile:

- isnaini.com

- templates.arcsin.se
- blogcrowds.com
- blogtemplates.noipo.org
- btemplates
- finalsense.com
- freetemplates.blogspot.com
- finalsense.com
- eblogtemplates.com
- ourblogtemplates.com
- freeblogger-templates

Read more...

Mi-e dor....de mine...

joi, 1 octombrie 2009

       



           De ceva vreme n-am mai postat nimic.Si am zis ca ar fi timpul s-o fac.Am o stare ciudata de dor...mi-e dor de...mine.Va vine a crede? Da...de mine...de cea care eram.
          Mi-e dor sa desenez, sa pictez, sa pot sta o noapte intreaga treaza fara sa ma simt obosita si fara sa simt ca nu stiu cat o sa mai rezist.E o senzatie ciudata pe care n-am mai simtit-o pana acum.Probabil ca statutul de proaspata mamica isi pune amprenta puternic.Desi Raz nu e un plangacios ma extenueaza faptul ca sant mereu atenta la el si simt nevoia de a-l proteja mereu de orice.Asta ma oboseste enorm.Ca sa nu mai spun ca ma simt foarte neputincioasa.Nu mai pot face mai nimic din ce faceam inainte si asta datorita lui.Imi acapareaza foarte mult timp, dar le fac pe toate cu mare drag si ma simt pe deplin implinita.
          Cu toate astea mi-e dor de mine.Am inceput sa simt nevoia sa fiu eu cea dinaine - cea care desena, picta si crea cate ceva cu mare placere.Simt  nevoia sa fac o schita , un portret, un crochiu de moda, un tablou, o icoana....orice.Si mai simt nevoia sa pot pierde o noapte sau doua, sau trei fara ca apoi sa ma simt sleita de puteri.Sper ca in curand sa pot face toate acele lucruri si sa ma ocup si de puiutul meu.
        

Read more...

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP