Blogul r-kreativ

Pornind de la ideea ''recreeaza-te prin creatie...fii r-kreativ!'' am hotarat sa fac acest blog personal unde voi impartasi cu voi toate nebuniile ce-mi trec prin cap!

Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Atentie!

De astazi 1 mai 2010, blogul s-a mutat pe adresa www.chic-bebe.blogspot.com. Va asteptam cu drag! Noi promotii si oferte pentru ca ziua copilului sa fie plina de daruri.

Bikini-cordeluta, revelatia anului 2009

sâmbătă, 14 noiembrie 2009

          Sexy...usori...placuti la atingere, dar mai ales comozi dupa parerile celor care i-au incercat, bikinii-cordeluta fac senzatie peste tot pe unde si-au facut aparitia.Si cu siguranta si la noi vor face furori si nu doar in randul barbatilor cum am putea crede initial ci si in randul femeilor.De ce? Pai imagineaza-ti cat de comod poate fi sa nu te stranga nimic pe laterale, pe solduri si mai ales cat de bine poate fi sa nu se accentueze unele sunculite specifice femeilor.Pentru ca noi femeile stim ca lenjeria intima poate fi un atu sau un dezastru in ceea ce priveste accentuarea anumitor forme ale siluetei.
          Pentru cei interesati avem si un bonus de informatie: AICI  puteti comanda on-line aceasta revelatie a anului 2009.



          Ei bine, as vrea sa stiu si parerea voastra.Astept comentarii.

3 comentarii:

¨”°S•Mariposa•S°”¨ 13 decembrie 2009 la 09:56  

Eu sincer nu mi-as lua ... Sa stau mereu cu grija lor sa nu cada :)) =))

Laura 9 ianuarie 2010 la 12:30  

nu cad...am vazut si filmulete cu ei...

Anonim 10 martie 2010 la 17:58  

Fara suparare dar, arata foarte urat si mi se pare ca sunt si incomozi(arata de parca ar strange-o acolo jos :))). Nu as purta asa ceva nici daca as primi pe gratis. Bbye.

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP