Blogul r-kreativ

Pornind de la ideea ''recreeaza-te prin creatie...fii r-kreativ!'' am hotarat sa fac acest blog personal unde voi impartasi cu voi toate nebuniile ce-mi trec prin cap!

Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Atentie!

De astazi 1 mai 2010, blogul s-a mutat pe adresa www.chic-bebe.blogspot.com. Va asteptam cu drag! Noi promotii si oferte pentru ca ziua copilului sa fie plina de daruri.

Saculetii de dormit si-au gasit admiratori

duminică, 22 noiembrie 2009

Se pare ca cineva a admirat saculetii nostri. De anul trecut frecventez un forum tare dragalas unde mi-am facut o multime de prietene si cunostinte.Pe topicul mamicilor din oras cu mine am gasit o admiratoare a saculetilor lui Raz si i-au placut atat de mult incat a cerut cativa pentru printesica ei.


Si cum entuziasmul a fost la cote maxime, m-am pus imediat pe treaba si asa au aparut si saculetii in varianta pentru fetite:

                                                              Cod SDV02 - 8 Ron


Cod SDV01 - 10 Ron


A fost atat de incantata incat ne-a propus sa ne gandim la varianta sa facem si pentru vanzare. Ce parere aveti?

3 comentarii:

¨”°S•Mariposa•S°”¨ 13 decembrie 2009 la 09:55  

Hainutele pentru fete sunt intodeauna mai dragute decat cele pentru baieti ... Dar acum sincer iti zic nici pentru 10 fete nu l-as da pe David :) ...

Esti foarte talentata :X:X:X:X!!!

giovy 13 decembrie 2009 la 16:53  

Cred ca despre noi era vorba,ne-au placut f. mult saculetii,iar caciultele is superbe,toata lumea le-a admirat.multumim mult.va pupacim

tweety'lik cristinik 12 martie 2010 la 18:22  

sunt super toate...vb mariposei..esti ff talentata...dar si lucrurile pt baieti sunt ff dragute...fiecare are ceva specific.pupici...

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP