Blogul r-kreativ

Pornind de la ideea ''recreeaza-te prin creatie...fii r-kreativ!'' am hotarat sa fac acest blog personal unde voi impartasi cu voi toate nebuniile ce-mi trec prin cap!

Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Atentie!

De astazi 1 mai 2010, blogul s-a mutat pe adresa www.chic-bebe.blogspot.com. Va asteptam cu drag! Noi promotii si oferte pentru ca ziua copilului sa fie plina de daruri.

Top Gear in Romania - o profunda dezamagire

duminică, 22 noiembrie 2009

        



         Recent am vazut si eu episodul filmat de Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond la noi in tara si am ramas cu o profunda dezamagire.Oare chiar o imagine atat de proasta ofera tara noastra la prima vedere? Desi este prezentata intr-o nota oarecum amuzanta, parem o tara de innapoiati,plina de rudele lui Borat ( tigani sarantoci si fara pic de educatie) si cu sosele extrem de proaste.
         Singurul adevar de aici este cel legat de drumurile noastre pe care trebuie sa recunoastem ca este enervant de nasol de circulat. Si totusi din cate am inteles s-a urmarit realizarea unei campanii de promovare a tarii noastre si a turismului romanesc in afara cu ajutorul acestei emisiuni.Se stie ca este urmarita de sute de milioane de telespectatori din intreaga lume si astfel am avea si noi o expunere destul de mare.
         Totusi nu ma pot abtine sa nu ma intreb - oare cata lume va mai vrea sa vina in ''tara lui Borat''  ca turist? Dupa ce s-au vazut de la volanul celor 3 supercar-uri peisaje sociale atat de deprimante pline de tigani, drumuri proaste,carute si ''dacia clasica'' au  mai avut si  placerea sa se amuze pe seama daciei sandero intr-un mod care pe mine m-a dezamagit total.
          In concluzie...chiar era nevoie de o asemenea reclama?Sincer...oare cat le-a trebuit ilustrilor nostri conducatori sa coaca o asemenea idee de promovare? Probabil foarte putin si nu s-au gandit la prea multe detalii.Le-a fost suficient faptul ca va exista o expunere pe plan mondial dar nu s-au gandit si in ce fel vom fi prezentati.Si culmea ironiei...probabil  ca sunt si mandri de realizarea lor.

0 comentarii:

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP