Blogul r-kreativ

Pornind de la ideea ''recreeaza-te prin creatie...fii r-kreativ!'' am hotarat sa fac acest blog personal unde voi impartasi cu voi toate nebuniile ce-mi trec prin cap!

Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Atentie!

De astazi 1 mai 2010, blogul s-a mutat pe adresa www.chic-bebe.blogspot.com. Va asteptam cu drag! Noi promotii si oferte pentru ca ziua copilului sa fie plina de daruri.

De 14 februarie

sâmbătă, 30 ianuarie 2010


             Rasfoind mailul am dat peste un concurs ce mi s-a parut simpatic la prima vedere: se cere sa faci o declaratie persoanei iubite si daca reusesti sa castigi declaratia va putea fi vazuta pe un panou in orasul tau.Interesant...ma pun pe scris...mi se pare o declaratie inedita.
             Toate bune si frumoase pana sa postez si eu declaratia plina de ...inspiratie...Problema e ca abia dupa ce terminasem declaratia am aflat ca trebuia sa ma incadrez in 160 de caractere...mai rau ca un sms...Pai nu-mi ajung mie 160 de caractere...sa fim seriosi...pai la asa declaratie probabil poti trimite un ,,fake''...o copiuta de pe net...un sms cules de pe Google si asa mai departe.
             Plina de nervi si chiar deranjata de ingradirea impusa am renuntat la interesantul concurs si m-am hotarat sa postez pe blog urarea mea.Cine are ochi sa vada si urechi sa auda nu are nevoie de panouri in centrul orasului si cred ca e mai bine asa decat un ,,fake'' de 160 de caractere:
 
            Cate ganduri pentru tine...
            Rade sufletul in mine...
            Iar fericirea mea deplina
            Se simte-acum in inima,
            Tremura-n glasul meu,
            Iar pentru mine ieri...acum...mereu...

                                    Tu esti iubirea mea,
                                    Esti insasi dragostea!

                                                        Iubesc tot ce esti tu:
                                                        Universul meu acum!
                                                        Bate inima-n surdina:
                                                        E fericirea mea deplina...
                                                        Simt un dulce, cald fior
                                                        Cand iti soptesc usor:

                                                                                  Iubesc sa simt alintul tau
                                                                                  Usor cand imi vorbesti...
                                                                                  Blandete dulce-n ochii tai
                                                                                  E-atunci cand ma privesti.
                                                                                  Si vreau sa iti urez duios:
                                                                                  Citeste-acum iubire ce-i scris de sus in jos!

Read more...

Pretiosii craciunei

joi, 21 ianuarie 2010

                Cu destul de mare intarziere apar si craciuneii nostri dragi care mai de care mai frumosi si mai zambareti.Se vede ca le-a priit craciunul si ca l-au primit bucurosi pe mos.Dintre toti craciuneii anului 2009 i-am selectat pe cei mai apropiati noua. Imprastiati prin toate colturile tarii, ei sunt prietenii lui Raz, cei alaturi de care creste si alaturi de care face primele descoperiri...lumina zilei, primul zambet, prima unghiuta taiata, prima gangureala, prima alintatura, prima plimbare...si lista poate continua.
                Dar cea mai frumoasa amintire va ramane primul craciun din viata lor in care au fost alaturi unii de altii chiar daca distanta e foarte mare.Si ca sa nu mai lungesc vorba, acestia sunt craciuneii nostri pretiosi:
               Rares este cel mai mic. Practic avea doar cateva saptamani la craciun dar a facut ochii mari la poza si ne-a trezit minunatie de sentimente:

              Raducu este cel care ni l-a ,,prezentat'' pe  Rares si este aproape de varsta cu Raz. Ne e foarte drag si cand ne punem la vorba cu mamica lui Alina greu ne dezlipim de la taste. Avem atat de multe in comun de parca ne stim de o viata:


              Andrei, sau Deiutzu cum ii spunem noi, este cea mai vesela ,,boscuta'' care exista. E mereu numai un zambet si e un nazdravan desavarsit. Ce-i drept, se bucura cel mai  mult de compania lui Raducu, mai ales ca stau foarte aproape unul de altul.Mamica lui, Cosmi este o persoana minunata, o luptatoare, si cel mai important - o invingatoare.Ii iubim tare mult pe amandoi si cu prima vizita ce se iveste la Bucuresti trebuie sa stabilim o mare intalnire cu ei si cu restul bebeilor si mamicilor de acolo:

              Ca sa ramanem in atmosfera Bucurestiului si a persoanelor dragi si de foarte departe, el este David.Este cel cu care tinem cel mai des legatura pentru ca mai mereu ne nimerim on-line in aceeasi perioada de timp. Este o minune de copil, fasnet si buclucas si are grija mami sa-l pozeze mereu in toate ipostazele.Cu Lorena, mamica lui, impartasim unele bucurii si uneori tristeti si avem o stransa legatura si poate pe viitor o stransa colaborare:

              Darius.El este dintr-o alta parte a tarii dar foarte aproape de sufletul nostru.Cu el si cu mamica lui impartasim majoritatea premierelor in ceea ce priveste papica, jucatul, mersul..etc.E mereu cu zambetul pe buze si iti trec toate supararile numai daca il privesti.Ramonel, mamica lui, are mare bataie de cap cu el, dar sant convinsa ca un sigur zambet al sau compenseaza tot stresul si toate grijile provocate de statutul de mama care e convinsa ca intotdeauna se poate mai bine:

         


             Cel mai aproape de noi este Matei.El este un luptator inca din burtica lui mami Teo si ne-au demonstrat amandoi de multe ori cat de important este totul...de la cel mai mic amanunt si pana la limita cealalta. Desi este din oras cu noi, rar avem ocazia sa ne intalnim dar poate ne face viata o surpriza si vom putea petrece mai mult timp impreuna:


               Cu totii sunt niste copii minunati cu niste mame extraordinare si ne sunt foarte dragi.Va pupam cu mare drag si va multumim pentru poze.

Read more...

Printesicile craciunului

joi, 14 ianuarie 2010

            Craciunul asta a fost cel mai frumos din toate cate le-am avut si asta pentru ca nazdravanul a fost alaturi de noi si ne-a umplut casa de veselie si iubire.Si chiar daca nu am primit pozele de la toti craciuneii nostri dragi o sa va prezint cele 2 printesici ale acestui craciun.
            Ea este Alexandra, finuta mea iubita care mereu imparte zambete si voie buna .E de ajuns o singura privire a ei si te topesti pe loc....n-ai cum sa-i rezisti. Rochitica de mini-craciunita a fost conceputa special pentru ea si asa l-a primit pe mos cu poezii si cu mult drag:

           A doua printesica ne e draga de cand era in burtica la mami.Ea este Cristinica, o minune de copil care abia incepe sa cunoasca aceasta lume. O pupam cu drag si ne mandrim ca o cunoastem:


Read more...

Creion

vineri, 8 ianuarie 2010

         Azi am avut chef sa creionez ceva...si bineinteles ca "muzul" meu a fost nazdravanul .N-a durat prea mult si nici rezultatul nu e chiar cum as fi vrut, dar avand in vedere ca sant ceva ani de cand n-am mai facut portrete...zic eu ca e binisor.:





Read more...

Ma chinuie talentul....

             Zilele astea am citit pe blogul unui amic un articol in care spunea ca are nevoie de o idee de logo pentru un proiect al sau numit ,,Laptop news''. Desi nu sunt eu specializata pe domeniul design  am zis sa fac o incercare, mai ales ca de mult nu mi-am mai pus neuronii la contributie pentru ceva de genul.
             Si nu sunt eu mare specialista dar ceva-ceva tot a iesit. Cam astea ar fi in ordinea preferintelor:





            

Read more...

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP