Blogul r-kreativ

Pornind de la ideea ''recreeaza-te prin creatie...fii r-kreativ!'' am hotarat sa fac acest blog personal unde voi impartasi cu voi toate nebuniile ce-mi trec prin cap!

Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Atentie!

De astazi 1 mai 2010, blogul s-a mutat pe adresa www.chic-bebe.blogspot.com. Va asteptam cu drag! Noi promotii si oferte pentru ca ziua copilului sa fie plina de daruri.

Printesicile craciunului

joi, 14 ianuarie 2010

            Craciunul asta a fost cel mai frumos din toate cate le-am avut si asta pentru ca nazdravanul a fost alaturi de noi si ne-a umplut casa de veselie si iubire.Si chiar daca nu am primit pozele de la toti craciuneii nostri dragi o sa va prezint cele 2 printesici ale acestui craciun.
            Ea este Alexandra, finuta mea iubita care mereu imparte zambete si voie buna .E de ajuns o singura privire a ei si te topesti pe loc....n-ai cum sa-i rezisti. Rochitica de mini-craciunita a fost conceputa special pentru ea si asa l-a primit pe mos cu poezii si cu mult drag:

           A doua printesica ne e draga de cand era in burtica la mami.Ea este Cristinica, o minune de copil care abia incepe sa cunoasca aceasta lume. O pupam cu drag si ne mandrim ca o cunoastem:


3 comentarii:

Vanda 14 ianuarie 2010 la 22:12  

Deci e atat de frumoasa finuta ta..o printesa in adevaratul sens al cuvantului...si printesa cu nr2 promite:d

Laura 14 ianuarie 2010 la 23:06  

amandoua sunt minunate din toate punctele de vedere...

tweety'lik cristinik 15 ianuarie 2010 la 13:09  

multumim frumos laura..sunt foarte frumoase rochitele, esti o artista talentata...
finuta ta este o duilceata,o scumpa..e mai mare decat nicol...noi suntem abia la inceput de drum :D..abia facem 5 luni...

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP