Blogul r-kreativ

Pornind de la ideea ''recreeaza-te prin creatie...fii r-kreativ!'' am hotarat sa fac acest blog personal unde voi impartasi cu voi toate nebuniile ce-mi trec prin cap!

Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Atentie!

De astazi 1 mai 2010, blogul s-a mutat pe adresa www.chic-bebe.blogspot.com. Va asteptam cu drag! Noi promotii si oferte pentru ca ziua copilului sa fie plina de daruri.

Iepurasul nazdravan

miercuri, 17 martie 2010

                                De ieri ma tot tin sa-l imbrac pe Raz in iepuras dar a fost atat de mofturici ca n-am reusit.Asa ca azi, cum l-am prins in toane bune, m-am pus pe treaba:



Read more...

Brose handmade

marți, 9 martie 2010

                                        Si anul acesta sunt foarte in trend accesoriile ''handmade''.Foarte simpatice si usor de accesorizat sunt un must-have al anului.Brosele sunt printre preferatele mele si cum mai am si momente de respiro sau pauze nu foarte lungi atunci cand puiutul meu doarme, ieri am mesterit cate ceva din ideea de a vedea ce iese.


Cod B01 - 15 Ron

Cod B02 - 15 Ron
Cod B03 - 15 Ron


Cod B04 - 15 Ron
Cod B 05 - 10 Ron

Cod B 06 - 10 Ron

Cod B07 - 10 Ron
Cod B08 - 10 Ron

Cod B09 - 8 Ron

                                     Si mi-a placut. Cred ca o sa continui sa fac si poate incerc si alte obiecte.La urma urmei ma fascineaza tot ce se poate realiza din textile.

Read more...

Costumas

luni, 8 martie 2010

                            Pentru un bebe dragalas la inceput de drum am confectionat un costumas de vara subtirel si dragalas numai bun pentru primele 3 luni spun eu. Bebe e inca pe drum dar mami vrea sa fie pregatita .O sa va pun poze sa-mi spuneti ce parere aveti.Si pentru cine mai doreste, inca mai am material si pentru alte costumase de genul...saul altfel.

                                                               Cod CV 01 - 15 Ron





Read more...

Seturi

                                 Pentru ca de cele mai multe ori cosuletele pentru cocarde/marturii/bomboane si pernutele pentru verighete sunt cerute ca set, va voi arata si cum se prezinta ca set cele doua articole.

                                                                     Cod SN 01 - 80 Ron



Cod SN 02 - 80 Ron


Cod SN 03 - 100 Ron


Read more...

Cosulete

                                 Cosuletele  sunt folosite pentru cocardele puse in piept invitatilor la petrecerea de nunta sau botez, ori pentru marturiile oferite sau chiar pentru bomboanele ce se ofera la cununia religioasa sau la botez.
                                Cosuletul pentru cocarde/marturii/bomboane/ este un articol de cele mai multe ori necesar pentru completarea armonioasa a trusoului de nunta sau botez.
                                 Modelele expuse sunt doar o parte din cele ce se pot realiza si nu fac decat sa confere o idee generala a acestui articol.Ele pot fi realizate in diverse culori, conform cu preferintele fericitilor organizatori ai evenimentului.

                                                                       Cod C 01 - 25 Ron



Cod C02 - 35 Ron



Cod C 03 - 20 Ron


Cod C04 - 20 Ron


Cod C05 - 15 Ron



Cod C06 - 40 Ron

Read more...

Pernute verighete

                               Pernuta pentru verighete a devenit un accesoriu la moda pentru nuntile de azi.De ea se prind gingas verighetele si se foloseste la cununia religioasa.Dupa cununie ea poate fi pastrata ca amintire alaturi de alte articole de nunta cum sunt paharele mirilor sau ale nasilor, cosuletele pentru cocarde, casutele pentru dar, etc.
                                Va prezint doar cateva din multitudinea de modele ce se pot realiza si mentionez ca pot confectia pe baza de comanda oricare din modelele expuse sau chiar si alte modele in afara de acestea.Ele pot fi realizate in orice culoare asortata aranjamentelor salii pentru petrecere sau conform cu preferintele fericitilor miri.

                                                                  Cod PV 01 - 40 Ron



Cod PV02 - 20 Ron


Cod PV03 - 20 Ron


Cod PV04 - 15 Ron


Cod PV05 - 40 Ron

Read more...

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP