Blogul r-kreativ

Pornind de la ideea ''recreeaza-te prin creatie...fii r-kreativ!'' am hotarat sa fac acest blog personal unde voi impartasi cu voi toate nebuniile ce-mi trec prin cap!

Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Atentie!

De astazi 1 mai 2010, blogul s-a mutat pe adresa www.chic-bebe.blogspot.com. Va asteptam cu drag! Noi promotii si oferte pentru ca ziua copilului sa fie plina de daruri.

Costumas

luni, 8 martie 2010

                            Pentru un bebe dragalas la inceput de drum am confectionat un costumas de vara subtirel si dragalas numai bun pentru primele 3 luni spun eu. Bebe e inca pe drum dar mami vrea sa fie pregatita .O sa va pun poze sa-mi spuneti ce parere aveti.Si pentru cine mai doreste, inca mai am material si pentru alte costumase de genul...saul altfel.

                                                               Cod CV 01 - 15 Ron





0 comentarii:

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP