Blogul r-kreativ

Pornind de la ideea ''recreeaza-te prin creatie...fii r-kreativ!'' am hotarat sa fac acest blog personal unde voi impartasi cu voi toate nebuniile ce-mi trec prin cap!

Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Atentie!

De astazi 1 mai 2010, blogul s-a mutat pe adresa www.chic-bebe.blogspot.com. Va asteptam cu drag! Noi promotii si oferte pentru ca ziua copilului sa fie plina de daruri.

Pernute verighete

luni, 8 martie 2010

                               Pernuta pentru verighete a devenit un accesoriu la moda pentru nuntile de azi.De ea se prind gingas verighetele si se foloseste la cununia religioasa.Dupa cununie ea poate fi pastrata ca amintire alaturi de alte articole de nunta cum sunt paharele mirilor sau ale nasilor, cosuletele pentru cocarde, casutele pentru dar, etc.
                                Va prezint doar cateva din multitudinea de modele ce se pot realiza si mentionez ca pot confectia pe baza de comanda oricare din modelele expuse sau chiar si alte modele in afara de acestea.Ele pot fi realizate in orice culoare asortata aranjamentelor salii pentru petrecere sau conform cu preferintele fericitilor miri.

                                                                  Cod PV 01 - 40 Ron



Cod PV02 - 20 Ron


Cod PV03 - 20 Ron


Cod PV04 - 15 Ron


Cod PV05 - 40 Ron

0 comentarii:

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP