Blogul r-kreativ

Pornind de la ideea ''recreeaza-te prin creatie...fii r-kreativ!'' am hotarat sa fac acest blog personal unde voi impartasi cu voi toate nebuniile ce-mi trec prin cap!

Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Atentie!

De astazi 1 mai 2010, blogul s-a mutat pe adresa www.chic-bebe.blogspot.com. Va asteptam cu drag! Noi promotii si oferte pentru ca ziua copilului sa fie plina de daruri.

Va recomand cu drag!

luni, 12 aprilie 2010

                                Vreau sa incep un nou un capitol intitulat ''Va recomand cu drag''.Si nici ca se putea altfel, prima recomandare este Bijou Mariposa , blogul Lorenei.Are doua maini fermecate cu ajutorul carora  modeleaza adevarate minunatii. Este o mamica apropiata noua si o prietena draga.Desi e din Bucuresti, nu lasam  distanta sa ne afecteze tot ce ne leaga.                    
                                 Ea este Lorena cu scumpul ei David, un adevarat cuceritor:

                                 Si aici va prezint o mica parte din minunatele creatii facute cu mult drag dar mai ales cu un deosebit talent. Ele sunt pictate si modelate manual cu mult drag pentru noi toate:

Spor la shoppimg!

1 comentarii:

¨”°S•Mariposa•S°”¨ 12 aprilie 2010, 19:17  

Vai draga mea , mi-ai facut o super supriza . Multumesc mult pentru cuvintele frumoase.

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP