Blogul r-kreativ

Pornind de la ideea ''recreeaza-te prin creatie...fii r-kreativ!'' am hotarat sa fac acest blog personal unde voi impartasi cu voi toate nebuniile ce-mi trec prin cap!

Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Atentie!

De astazi 1 mai 2010, blogul s-a mutat pe adresa www.chic-bebe.blogspot.com. Va asteptam cu drag! Noi promotii si oferte pentru ca ziua copilului sa fie plina de daruri.

Nasturasi-nasturei

sâmbătă, 29 mai 2010

                               Dupa o lunga absenta de pe blogul r-kreativ, ma intorc si va prezint ce-am mesterit eu azi intr-o pauza. Fiindca tot lucrez cu tot felul de nasturi si mereu raman desperecheati, m-am hotarat sa-i folosesc. Si inspirata fiind de niste imagini vazute mai demult, am facut niste bijuterii cu ajutorul nasturasilor:
                                Desi nu stiu cata lume i-ar purta, eu una cu siguranta am la ce-i asorta.Va invit sa imi spuneti si parerea voastra.

1 comentarii:

¨”°S•Mariposa•S°”¨ 29 mai 2010, 21:19  

Primul e absolut superb ... :D

Felicitari Laura !

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP