Blogul r-kreativ

Pornind de la ideea ''recreeaza-te prin creatie...fii r-kreativ!'' am hotarat sa fac acest blog personal unde voi impartasi cu voi toate nebuniile ce-mi trec prin cap!

Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Atentie!

De astazi 1 mai 2010, blogul s-a mutat pe adresa www.chic-bebe.blogspot.com. Va asteptam cu drag! Noi promotii si oferte pentru ca ziua copilului sa fie plina de daruri.

Viitorul incepe azi...

miercuri, 23 septembrie 2009

          Si uite-asa m-am hotarat si eu sa-mi fac blog.Desi nu-s foarte convinsa deocamdata ca am facut o alegere buna,am zis sa incerc.
          Nu stiu inca mai nimic despre asta..nici cum il voi structura dar voi incerca sa il fac sa fie cat mai interesant.Voi incerca sa scriu ..in timp, bineinteles...despre mai tot ce ma intereseaza pe mine si poate va va interesa si pe voi sau macar sa ofer cateva lecturi placute.
          Desi nu-s la prima tentativa de a-mi face blog, gata...m-am hotarat.Dupa indelungi cautari de site-uri care iti permit crearea unui blog gratuit m-am stabilit tot aici pentru ca am observat ca marea majoritate folosesc blospot.com pentru a-si crea propriul blog.
          Si ca sa nu mai lungesc vorba aiurea...hai sa-i dam drumul la treaba.

0 comentarii:

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP