Blogul r-kreativ

Pornind de la ideea ''recreeaza-te prin creatie...fii r-kreativ!'' am hotarat sa fac acest blog personal unde voi impartasi cu voi toate nebuniile ce-mi trec prin cap!

Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Atentie!

De astazi 1 mai 2010, blogul s-a mutat pe adresa www.chic-bebe.blogspot.com. Va asteptam cu drag! Noi promotii si oferte pentru ca ziua copilului sa fie plina de daruri.

Craciunel nazdravan

duminică, 6 decembrie 2009

      

          M-a luat valul pregatirilor de craciun si cum n-am putut rezista tentatiei m-am apucat sa-i fac nazdravanului meu un costum de craciunel si o ghetuta pentru mos Nicolae.In costumas a mai fost cum a mai fost dar ghetuta tare l-a mai enervat.S-a foicit in ea dar pana la urma a inceput sa-i placa si asta.

          Ne-am apucat de facut poze si bineinteles ca le-am postat si pe forumul de bebelusi unde ne place noua sa conversam cu restul mamicilor si bebelusilor.Si nici nu le-am pus bine ca am si inceput sa avem comenzi pt costumase de craciunei care in varianta cu pantalon care in varianta cu ciorapel incorporat:

                                                              Cod CCR 01 - 40 Ron

Cod CCR02 - 40 Ron


Cod GMS 01 - 15 Ron
          Si ca sa nu facem discriminari urmeaza si varianta de craciunita cat de curand.

3 comentarii:

¨”°S•Mariposa•S°”¨ 13 decembrie 2009, 09:53  

Raz e un scump , dulce ce iti vine sa-l papi ...

¨”°S•Mariposa•S°”¨ 26 decembrie 2009, 15:05  

Multumim din suflet Laura . Sa va dea DD tot ceea ce va doriti si sanatate multa.

:x Pupici lui Razvanel :x

Laura 28 decembrie 2009, 09:41  

multumim lore...va poopam si noi cu drag

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP