Blogul r-kreativ

Pornind de la ideea ''recreeaza-te prin creatie...fii r-kreativ!'' am hotarat sa fac acest blog personal unde voi impartasi cu voi toate nebuniile ce-mi trec prin cap!

Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Atentie!

De astazi 1 mai 2010, blogul s-a mutat pe adresa www.chic-bebe.blogspot.com. Va asteptam cu drag! Noi promotii si oferte pentru ca ziua copilului sa fie plina de daruri.

Ma chinuie talentul....

vineri, 8 ianuarie 2010

             Zilele astea am citit pe blogul unui amic un articol in care spunea ca are nevoie de o idee de logo pentru un proiect al sau numit ,,Laptop news''. Desi nu sunt eu specializata pe domeniul design  am zis sa fac o incercare, mai ales ca de mult nu mi-am mai pus neuronii la contributie pentru ceva de genul.
             Si nu sunt eu mare specialista dar ceva-ceva tot a iesit. Cam astea ar fi in ordinea preferintelor:

            

2 comentarii:

Lili 9 ianuarie 2010, 16:08  

Oau! Super! Cel mai mult imi place al 2-lea logo. Felicitari pentru blog si pupaturi pentru Razvanel!

Laura 9 ianuarie 2010, 16:10  

multumim frumos

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP