Blogul r-kreativ

Pornind de la ideea ''recreeaza-te prin creatie...fii r-kreativ!'' am hotarat sa fac acest blog personal unde voi impartasi cu voi toate nebuniile ce-mi trec prin cap!

Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Atentie!

De astazi 1 mai 2010, blogul s-a mutat pe adresa www.chic-bebe.blogspot.com. Va asteptam cu drag! Noi promotii si oferte pentru ca ziua copilului sa fie plina de daruri.

Pretiosii craciunei

joi, 21 ianuarie 2010

                Cu destul de mare intarziere apar si craciuneii nostri dragi care mai de care mai frumosi si mai zambareti.Se vede ca le-a priit craciunul si ca l-au primit bucurosi pe mos.Dintre toti craciuneii anului 2009 i-am selectat pe cei mai apropiati noua. Imprastiati prin toate colturile tarii, ei sunt prietenii lui Raz, cei alaturi de care creste si alaturi de care face primele descoperiri...lumina zilei, primul zambet, prima unghiuta taiata, prima gangureala, prima alintatura, prima plimbare...si lista poate continua.
                Dar cea mai frumoasa amintire va ramane primul craciun din viata lor in care au fost alaturi unii de altii chiar daca distanta e foarte mare.Si ca sa nu mai lungesc vorba, acestia sunt craciuneii nostri pretiosi:
               Rares este cel mai mic. Practic avea doar cateva saptamani la craciun dar a facut ochii mari la poza si ne-a trezit minunatie de sentimente:

              Raducu este cel care ni l-a ,,prezentat'' pe  Rares si este aproape de varsta cu Raz. Ne e foarte drag si cand ne punem la vorba cu mamica lui Alina greu ne dezlipim de la taste. Avem atat de multe in comun de parca ne stim de o viata:


              Andrei, sau Deiutzu cum ii spunem noi, este cea mai vesela ,,boscuta'' care exista. E mereu numai un zambet si e un nazdravan desavarsit. Ce-i drept, se bucura cel mai  mult de compania lui Raducu, mai ales ca stau foarte aproape unul de altul.Mamica lui, Cosmi este o persoana minunata, o luptatoare, si cel mai important - o invingatoare.Ii iubim tare mult pe amandoi si cu prima vizita ce se iveste la Bucuresti trebuie sa stabilim o mare intalnire cu ei si cu restul bebeilor si mamicilor de acolo:

              Ca sa ramanem in atmosfera Bucurestiului si a persoanelor dragi si de foarte departe, el este David.Este cel cu care tinem cel mai des legatura pentru ca mai mereu ne nimerim on-line in aceeasi perioada de timp. Este o minune de copil, fasnet si buclucas si are grija mami sa-l pozeze mereu in toate ipostazele.Cu Lorena, mamica lui, impartasim unele bucurii si uneori tristeti si avem o stransa legatura si poate pe viitor o stransa colaborare:

              Darius.El este dintr-o alta parte a tarii dar foarte aproape de sufletul nostru.Cu el si cu mamica lui impartasim majoritatea premierelor in ceea ce priveste papica, jucatul, mersul..etc.E mereu cu zambetul pe buze si iti trec toate supararile numai daca il privesti.Ramonel, mamica lui, are mare bataie de cap cu el, dar sant convinsa ca un sigur zambet al sau compenseaza tot stresul si toate grijile provocate de statutul de mama care e convinsa ca intotdeauna se poate mai bine:

         


             Cel mai aproape de noi este Matei.El este un luptator inca din burtica lui mami Teo si ne-au demonstrat amandoi de multe ori cat de important este totul...de la cel mai mic amanunt si pana la limita cealalta. Desi este din oras cu noi, rar avem ocazia sa ne intalnim dar poate ne face viata o surpriza si vom putea petrece mai mult timp impreuna:


               Cu totii sunt niste copii minunati cu niste mame extraordinare si ne sunt foarte dragi.Va pupam cu mare drag si va multumim pentru poze.

6 comentarii:

¨”°S•Mariposa•S°”¨ 21 ianuarie 2010 la 19:20  

Vaaaaaai ce frumosi sunt ... unul mai dragut ca altul...

Multumim pt vorbele frumoase...Va iubim!!!>:D<

Laura 21 ianuarie 2010 la 19:40  

asa e Lore...avem niste minunatii de baieti...unul si unul...

Vanda 23 ianuarie 2010 la 20:30  

Da...ce sa zic,niste viitori fotomodeli,sunt foarte frumosi dar totusi....unde sunt fetitele?:D

Laura 23 ianuarie 2010 la 21:02  

ei nah Vanda...vin ele....este timp pentru toate nu? hi hi

tweety'lik cristinik 25 ianuarie 2010 la 22:55  

foarte frumos articolul...baietei tare scumpi si frumosi..vorba mariposei,unul si unul...pupicei

Laura 26 ianuarie 2010 la 12:16  

da tweety...are printesica ta de unde alege...hihi...

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP