Blogul r-kreativ

Pornind de la ideea ''recreeaza-te prin creatie...fii r-kreativ!'' am hotarat sa fac acest blog personal unde voi impartasi cu voi toate nebuniile ce-mi trec prin cap!

Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Atentie!

De astazi 1 mai 2010, blogul s-a mutat pe adresa www.chic-bebe.blogspot.com. Va asteptam cu drag! Noi promotii si oferte pentru ca ziua copilului sa fie plina de daruri.

Brose handmade

marți, 9 martie 2010

                                        Si anul acesta sunt foarte in trend accesoriile ''handmade''.Foarte simpatice si usor de accesorizat sunt un must-have al anului.Brosele sunt printre preferatele mele si cum mai am si momente de respiro sau pauze nu foarte lungi atunci cand puiutul meu doarme, ieri am mesterit cate ceva din ideea de a vedea ce iese.


Cod B01 - 15 Ron

Cod B02 - 15 Ron
Cod B03 - 15 Ron


Cod B04 - 15 Ron
Cod B 05 - 10 Ron

Cod B 06 - 10 Ron

Cod B07 - 10 Ron
Cod B08 - 10 Ron

Cod B09 - 8 Ron

                                     Si mi-a placut. Cred ca o sa continui sa fac si poate incerc si alte obiecte.La urma urmei ma fascineaza tot ce se poate realiza din textile.

2 comentarii:

¨”°S•Mariposa•S°”¨ 9 martie 2010, 13:21  

Super super super ... De 1000 de super ...

Felicitari !!!

Laura 9 martie 2010, 15:44  

multumesc lore...eee..pai daca vine de la tine asa o aprobare...inseamna ca trebuie sa continui..hi hi...doar esti specialista ...poop

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP