Blogul r-kreativ

Pornind de la ideea ''recreeaza-te prin creatie...fii r-kreativ!'' am hotarat sa fac acest blog personal unde voi impartasi cu voi toate nebuniile ce-mi trec prin cap!

Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Atentie!

De astazi 1 mai 2010, blogul s-a mutat pe adresa www.chic-bebe.blogspot.com. Va asteptam cu drag! Noi promotii si oferte pentru ca ziua copilului sa fie plina de daruri.

Cosulete

luni, 8 martie 2010

                                 Cosuletele  sunt folosite pentru cocardele puse in piept invitatilor la petrecerea de nunta sau botez, ori pentru marturiile oferite sau chiar pentru bomboanele ce se ofera la cununia religioasa sau la botez.
                                Cosuletul pentru cocarde/marturii/bomboane/ este un articol de cele mai multe ori necesar pentru completarea armonioasa a trusoului de nunta sau botez.
                                 Modelele expuse sunt doar o parte din cele ce se pot realiza si nu fac decat sa confere o idee generala a acestui articol.Ele pot fi realizate in diverse culori, conform cu preferintele fericitilor organizatori ai evenimentului.

                                                                       Cod C 01 - 25 RonCod C02 - 35 RonCod C 03 - 20 Ron


Cod C04 - 20 Ron


Cod C05 - 15 RonCod C06 - 40 Ron

0 comentarii:

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP